divendres, 23 de juny
Com l'any passat, el dinar de final de curs ha sigut a El Ravatjol (Santíssim Crist de la Salut, 10 / Trilladora de Tocaio, El Palmar - 961 620 279). En "Menuts ravatxols no estem fets...!" ja parlava de "ravatjol" i "ravatxol", i del Palmar.
El menú serà molt semblant, però enguany són 25 € (la veritat és que no sé com ho podien fer per 20 €); també tenim taula parada al carrer, encara que finalment decidim que siga dins; s'hi està més fresquet però reverbera el so i resulta excessivament sorollós.
Els entrants a taula per a compartir són:
esgarradet;
tellines (l'altra vegada, calamar a la romana), molt ben fetes i saboroses;
i clòtxines.
Murviedro Colección Verdejo 2022 VT Castella 100% verdejo 12% vol.
Bodegas Murviedro. Requena
(Aprox. 4,50 €)
Només jo he demanat vi negre i me n'han portat una copeta (Murviedro Syrah)
Per a les postres, gelat estil Comtessa
(pregant un poc també podia ser pinya natural).
Café.
Parlen valencià
Per no canviar els costums, hi ha gent que fa un passeget amb barca i gent que ens fem una copa al Balli (Almirall Cadarso, 11). Jo, un Margarita (11 €), amb moooltes bufes salades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada