divendres, 6 de desembre
Enguany el pont de la Puríssima és més curtet que l'any passat, amb dos dies menys, però novament m'acullen a la Marina -a la mar, prop del Montgó, i a la Vall, prop de la Foradà-, i també fem la ruta caminant de Benitaia a Alcalà per dinar al Bar Vicent la Tona (Sant Josep, 22. Alcalà de la Jovada - 676 522 294).Hi hem arribat prompte i ens fem una cerveseta al carrer (litrona de Xibeca, de Damm, 3 € x 3), sense gluten (2 € x 2), refrescs (2 € x 4). Amb detall d'olives i cacaus.
[una xibeca és una òliba, i també una litrona]
Vi blanc de la casa (6 € x 2)
Aigua 1l (2 € x 4)
Bardos Viñedos de Altura 2021 DO Ribera del Duero
Tempranillo (Albillo i Garnatxa) - 15% vol.
12 mesos en roure
Bardos. Logronyo
Raúl Acha
14 € x 3 (Aprox. 11-13,95 €)
magre i fetge (6 € x 4),
dacsa fregida (6 € x 4),
ensalada de la casa (5,50 € x 4).
Paella bruta, de faves, carxofes, conill i pollastre (10 € x 15). Diuen que està un poc dolça; jo la trobe boníssima.
Novament em quede sense tastar el minxos, així que queda pendent tornar-hi.
Variat de pastissos: moca, galeta i xocolate, formatge, tiramisú, carabassa; flam (18 € x 2). Cadascú en té un de preferit (a mi, el que més m'agrada és el de galeta i xocolate)
Fruita (1 € x 2)
Infusions i cafés (1,10 € x 9), tallat (1,20 € x 3)
Total: 25,76 € x 15
Parlen valencià, clar que sí!
Lloc molt recomanable, i més si vens amb la colla de valleres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada