dimarts, 10 de desembre
Ha costat, però finalment les xiques del SVF quedem per dinar, fins i tot la que està de permís "escriptor", El Rodamon de Russafa (Sueca, 47. Russafa - 963 218 014)El menú de migdia (de dilluns a dijous, 16 €; divendres, cap de setmana i festius, 19 €) consta de dos entrants,
un principal a triar entre diverses opcions de carn, peix, arròs o fideuà, pa i postres.
Mentre esperem a estar totes, aigua (1 l: 2,20 € x 3), cervesa Aguila sense filtrar 3,10 € x 2 + 0.0 2,20 € i copa de vi (Ahillas Tinto 2022 DO València. Bobal, Tempranillo, Mencía, Marselans, Graciano i Garnatxa. 12 mesos en roure. 14% vol. Terra d'Art. 4,50 € / 15,95 € 0,75 cl Celler. Fruita madura, pedra, làctic. Bo)
Entrants individuals:
-Albergínia torrada amb crema de gorgonzola i sèsam garrapinyat (ens en canvien una per una croqueta de pernil)
-Vedella marinada amb parmentier trufada i envinagrats
(l'opció de burrata amb ajoblanco i safanòria té un increment de 6 €)
Deliciosos.
Principal
Totes demanem l'arròs melós de sépia amb llagostins i verdureta
(també hi ha de costelles i botifarra i fideuà de gambes i tirabecs; les paelles i la carn tenen increments entre 6 i 10 €)
Racions abundants, per repetir tant com en vulgues; molt bo.
Postres
Pastís de carabassa torrada i gelat de mango
o Cremós de croissant amb xocolate i ametla (para massa dolç)
Cafés i tallats (1,70 € x 6)
Total: 21,10 € x 6
Parlen valencià.
Lloc recomanable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada