dissabte, 14 de desembre del 2024

M'he armat un bon cacau

Avui me n'ha passat una bona. Havíem quedat a l'Etno a la presentació del calendari de l'Horta 2025. Veig cua a la porta i la faig, un poc estranyada; però no estic en la llista. Resulta que era la cua de convidats a la X Edició del Premi Cacau d'Or 2024!

I aquests són els premis:
Castelló
-Pío XII – Casa María (Almassora) [careta a la brasa]
-Nou Bar (Vinaròs) [truita de creïlla]
-San Rafael (Benicarló)[triperia; tripes, mandonguilles i creïlles amb allioli; carxofes]

Alacant
-Bar Roca (Benirrama) [coques de bledes o espinacs, gambeta, carn amb tomaca i tonyineta amb ou]
-La Entrada (Villena) [pimentons blancs de Villena]
-Hotel Alahuar (Benimaurell) [pa d’oli, coques de pasta bona o de foradet fregides]

València
-Casa Baldo (València) - Premi Especial Cacau d'Or d'Amstel [pollastre de corral, truita de sobrassada ibèrica, amb formatge brie i maionesa de mel de flor de taronger]
valenciabonita
-Gastroadictos (Mistela, Cremaet, Casalla i Bajoqueta)
-La Mar de Flaca (Godella) [carn, Almussafes amb sobrassada ibèrica, havarti, ceba escalfada i papada ibèrica]
-Quitín (Burjassot) [secret a la brasa, alls tendres, creïlles i ou]

Reconeixement a ‘Dones Esmorzadores’: periodistes Isabel Olmos i Carmen Amoraga, disenyadores Noema Ortí i Olga Carreras, mestra i cantant Noelia Llorens, filòloga i activista Amparo Domingo, historiadora Esther López, regidora Maite Ibáñez