dimarts, 26 de novembre
No, no és habitual que entre setmana, així sense més, quedem a dinar, però quin gust, no?
Un dels llocs pendents era el Chil·la (Germanies, 12. Russafa, l'Eixample - 961 897 618 / 679 188 308), un xinés un poc distint, amb cuina de la província de Hunan (l'habitual per ací és la cantonesa: els vuit tipus de gastronomia xinesa)
Demanem el menú bàsic del dia (12,90 €), que es composa d'un plat principal amb arròs blanc i una beguda (cervesa, i copa de vi x 3 Santalba, Rioja); aigua 1 l (3,50 €).
Compartim un entrant que havíem vist recomanat al tipoquenuncacenaencasa: yuba freda amb salsa poc picant (5 €) (coenteta, i no ens entusiasma ni la textura ni el sabor)
La yuba (pell de soja o nata de soja) són unes làmines que es formen durant la cocció de la llet de soja, a partir de la pel·lícula o pell que es recull i s'asseca.
Sé que som incoherents però demanem tots els plats del menú sense picant, i crec que chi·la significa "menjar picant". Visca la incongruència!
Albergínia xinesa fregida a l'estil Yuxiang, amb carn
Aquests dos primers estan boníssims, molt recomanables.
Aquests dos primers estan boníssims, molt recomanables.
Pollastre a l'estil Chila, el més "normalet"
Coliflor ecològica servida en wok. amb molta gràcia
Café (1,50 € x 4)
Total: 15,53 € x 4
Lloc recomanable.
-----------------------
Quanta variació per a la pebrera!: vitet, pebrina, bitxo, pebre de banyeta, pebre de llengüeta, guindilla...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada