dissabte, 22 de març
Avui hem fet una ruta preciosa amb el SVF a la serra d'Espadà, circular, des d'Aín (la Plana Baixa), passant prop de Veo, corrals de la Basseta, alzines sureres... El topònim de la població ve de l'àrab (عين) i significa "indret d'aigües" o "ull", i sí, n'hi ha bona cosa (quasi al final fins i tot ens banyem el peus, no sé si en un riuet, o el barranc de la Caritat, o de Manyes o la rambla d'Artana...)Com que no ens han recomanat res per Aín, anem a dinar al bar-restaurant Paquita (Ctra. Aín, 28. Eslida - 964 628 080), que ja coneixem de la nostra primera eixida ("Entre sureres i fonts" 28/1/23).
Avui està molt més tranquil que l'altra vegada que hi vinguérem.
Vi amb gasosa (10 €),
Vallobera 2023 DOCa Rioja
Tempranillo - 13% vol.
Vallobera. Laguardia, Àlaba
(Aprox. 5,30 €)
Espàrrecs silvestres (8 €); sequets i poca cosa, però com que n'hem vist tants pels marges...
Carxofes (8 € x 2); encara estan bones, sí.
Olla d'Eslida (5,50 € x 3); ens dona per a tastar-la tots
No porta carn
Graella de carn de corder, llom, llonganissa, botifarra, xoriç; creïlles fregides -tantes com en vulgues- (35 € x 2)
No podem més, però no perdonem les postres (encara que no he fet foto):Flam de formatge (4,50 € x 2)
Maduixes amb nata (4,50 € x 3)
El ritme del dinar ha estat molt bé fins als cafés; ens toca reclamar-los diverses vegades i no hi arriben com toca. No em porten café. Tallat (1,50 € x 3), infusions (1,60 € x 5; una de més)
Total: 23, 45 € x 7
Parlen valencià i són molt amables.
----------------
Aín és el meu poble i Eslida és el primer cel; Artana és el purgatori; la Vilavella, l'infern
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada