diumenge, 14 de juliol del 2024

De casa en casa

dijous, 11 de juliol

Sembla que aquesta és la setmana de la flama. Avui tenim entrada al Lys per veure Casa en flames, de Dani de la Orden, amb Emma Vilarasau, Enric Auquer, Clara Segura, Alberto San Juan... Que grans! 
I la veurem en versió original gràcies a la gran Paranxeta que mostrà la seua indignació perquè a València només hi haguera la versió doblada. Una altra gran i brava!
Buf, la família. El que es calla, el que es diu en un mal moment, el que no es fa... Les misèries familiars que alhora poden renàixer de les flames. Cal cremar-ho tot?
"Crema-ho tot", Joan Dausà
Tenim entrada a una hora intempestiva, les 16,10 h, i abans anem a dinar; les circumstàncies manen i ha de ser un lloc que estiga propet: Casa Baldo 1915 (Grup GastroTrinquet; Ribera, 5. Sant Francesc, Ciutat Vella - 960 815 729), tot i que una altra vegada que vinguí no m'agradà gens ("On hi ha hagut sempre en queda?" 15/1/23).
Quasi compartim taula amb la ministra Diana Morant.

Detall de benvinguda: papes i olives.
Cervesa (3,30 € + 3,50 € x 2)

Gilda Trinquetera, amb anxova, vitet, oliva, tonyina i formatge de cabra al romaní (3,60 € x 3). Curiosa.

Sépia sense potes amb maionesa, emulsió de julivert i llima verda ratllada (12,90 €)

Titaina marinera (8,50 €)

Bunyols cremosos de bacallà (3,50 € x 3)

Fogasseta de pa (3,50 €)


Per a les postres, compartim un
pastís cremós de formatge de cabra (6,70 €). Molt bo.

Café (2 € x 2 + 2,10 €)

Total: 23,10 € x 3

No hi ha res com esperar poc perquè una cosa semble millor. 
Tot està mésqueacceptable.

No parlen valencià.