diumenge, 26 de juny
Miquel Ruiz i Julio Vargas treballaren a La Seu de Dénia (ex estrella Michelín); ambdós han obert espais més modests i alhora més personals: el primer, El Baret de Miquel (Dénia), i el segon, Un cuiner a l'escoleta (Carrer Calvari, s/n, Sagra, Alacant - 965 587 653), entre garroferes, pins, oliveres i tarongers.
Hi ha una bona terrassa, però fa calor i triem l'interior, amb bons finestrals.
El Menú del dia inclou dos entrants, tres primers, un principal (a triar entre cinc i que fa variar el preu del menú, entre 32,50 i 48,50 €) i unes postres. El Menú Degustació (58 €) suma un primer, hi ha arròs i carn com a plats principals, i dues postres. Demanem el primer.
Jj, espatla de cabrit confitada en caldereta (menú: 38,50 €)
Hi ha una bona terrassa, però fa calor i triem l'interior, amb bons finestrals.
El Menú del dia inclou dos entrants, tres primers, un principal (a triar entre cinc i que fa variar el preu del menú, entre 32,50 i 48,50 €) i unes postres. El Menú Degustació (58 €) suma un primer, hi ha arròs i carn com a plats principals, i dues postres. Demanem el primer.
i una copa de vi, sense detall de benvinguda
Todo sobre mi 2020 DO Jumilla
100% Chardonnay 12,5% vol
10 mesos sobre mare
Bodega Cerrón. Fuente-Álamo, Albacete
[D'aquest celler hem tastat La Servil 2020 en una kata i El tiempo que nos une 2020 Monastrell a Birlibirloque]
Una llesca de pa amb allioli gratinat
Senzill i bo
Pura delícia
Bonica presentació, atrevida, curiosa, boníssima.
L'albergínia és molt saborosa i es menja al peix, però alternant els ingrediens està deliciós.
100% Forcallat
6 mesos en roure de 500 l i 6 mesos en tina de fusta
13% vol
Rafael Cambra. Fontanar dels Alforins
Copa 4,75 €(aprox. 11,90 €)
Curiós
Jo, xulles de cabrit de llet fregides amb all tendre i xampinyó
(Menú 39,50 €). Molt tendretes i ben fetes.
Jj, espatla de cabrit confitada en caldereta (menú: 38,50 €)
Bo, però al final un punt salat.
[Les altres opcions són arròs de peix de llotja, cua de vaca i déntol de palangre]
Per a les postres
Pa cremat, granissat cítric i flamet
Aitana: bescuit d'ametla, escuma de caqui, gelat d'ametla garrapinyada i galeta
Sort que no hem demanat el menú llarg.
Café (1,70 €)
Total: 45,35 € x 2Parlen valencià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada