dimarts, 21 de juny
Primer dia d'estiu, calorós però raret: cauen unes gotes que porten fang. Ens ha costat molt quedar aquesta vegada i, encara que tenim poc de temps, decidim no deixar-ho per a més tard, a la terrassa de La chipirona (Mestre Gozalbo*, 29 - L'Eixample - 640 116 024)Comencem amb cerveseta (Aguila sense filtrar; 3 € + 3,50 € x 3; sense detall de benvinguda).
Clòtxines amb salsa acidulada i pico de gallo (salsa mexicana o bandera, amb trossets de fruita i verdura fresca).
Pa de llavors torrat amb cremós de creïlles, carpaccio de polp, oli de pebre roig i emulsió d'alga wakame.
*Com ja hem dit en alguna altra ocasió, el carrer està dedicat des de1922 al mestre nacional Enrique Gozalbo Casanova (1850-1930), Director d'una Escola Nacional Graduada al carrer Ciril Amorós.
Només hi ha menú del dia (17,50 €), amb tres entrants per a compartir, un principal a triar entre quatre i unes postres:
Bunyols de bacallà amb emulsió de tinta de calamar
Clòtxines amb salsa acidulada i pico de gallo (salsa mexicana o bandera, amb trossets de fruita i verdura fresca).
A mi, m'agraden només al vapor, però estan molt bones.
Una copa de vi (Rioja o Ribera? 3 €)
Aigua (0,5 l; 2 €)
Arròs de sèpia, col verda (kale) i alls tendres
Pot ser melós o sec. Està molt bo, saborós, en el seu punt.
(Altres opcions: arròs amb secret, carxofes i bolets; llobarro amb pésols i salsa holandesa; cansalada viada)
Llesca amb ou i gelat de carabassa
(o tiramisú)
Total: 24,67 € x 3
Parlen valencià. Les xiques que ens atenen són mésqueamables.
--------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada