dijous, 30 de juny
No estava pensat, però telefone al xic i quedem en mitja horeta per a dinar a València. Després de tres intents (o no obrin al migdia o ja els sembla massa tard), trobe taula a L'alquimista (Lluís de Santàngel, 1 - Russafa - 685 201 413)
Què busca un alquimista en el segle XXI a València? En l'Edat Mitjana, seguia "la doctrina i l'estudi experimental dels fenòmens químics que tenia per objecte trobar la pedra filosofal, que se suposava que podia transformar en or qualsevol altre metall." Doncs Marco Tarroni és el "mag" que transforma el forment en pasta fresca, en art gastronòmic.
i una copeta de vi negre (3,20 €)
Cap de Nit
Giró 12,5% vol.
6 mesos en inox. i fang
Cap de Nit. Alcalalí, Alacant
Entrada difícil, però després és curiós i agradable.
Sense detall de benvinguda
Fem un mix entre el que ens abelleix i les recomanacions que ens fan.
Crescione del dia: piadina de gorgonzola (7,90 €)
Està bona, no diré que no, però per a mi hi falta un poquet de gràcia
amb ceba en vinagre confitada (8,50 €)
Delicat, deliciós.
Pasta farcida (tortello?) amb moniato i salsa de llima (14,50 €)
Atrevit
[Glups! De nou, no he fet foto]
"La nostra carbonara" (13,50 €)
No està feta amb espaguetis, sinó amb una pasta més grossa i més curta.
Potent.
Sense postres ni café
25,80 € x 2
Atenció exquisida. Lloc recomanable
No parlen valencià
Com sempre, una ressenya divertida a El tipo que nunca cena en casa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada