dissabte, 18 de novembre
Intentant comboiar més gent per a les eixidetes de dissabte, havíem proposat la ruta turística dels ponts penjants de Xulella, però no hem tingut massa èxit; només en som quatre.Hem reservat taula a Hoces del Turia (Maestro Amblar, 25. Xulella, la Serrania - 625 564 192), al carrer.Hi ha menú (24 €) amb quatre entrants per a compartir, un plat principal i postres, però ens sembla molt de menjar i demanem a la carta.
Ajoarriero (6,90 €)
Olla de col copada (berzas) amb el seu rin-ran d'ou dur i bacallà en oli d'oliva
(10,90€) És un plat tuípic de Xulella. L'olla xurra, a l'hivern.
Ajoarriero (6,90 €)
Olla de col copada (berzas) amb el seu rin-ran d'ou dur i bacallà en oli d'oliva
(10,90€) És un plat tuípic de Xulella. L'olla xurra, a l'hivern.
Arròs de cérvol, amb bolets i allets tendres (15,90 € x 2)
Aula 2020 DOP Utiel-Requena
80% Boval i 20% Tempranillo
9-12 mesos en roure americà
Coviñas. Requena
12 € (3,88 €)
Cafés i infusions.
Total: 19,53 € x 4
Si hi aneu, demaneu taula al pis de dalt, unes golfes amb unes vistes precioses.
Ens havien recomanat Las Bodegas (Vanacloig), i també El pozo.
Abans de dinar hem fet una volteta pel poble i hem caigut en la temptació en un forn, Esteve (pl Lobo): els típics "reguiños" (semblans al pa socarrat; com també els “congretes”, els “mantecados” i les coquetes d'ametla -salades-); n'hi ha amb panses i nou i amb xocolate, però els hem comprat sense res;
jo, també, pa d'all i pa amb pebre roig.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada