divendres, 27 d'octubre
La cutxipandi ens tornem a reunir, però ja no tenim la seu al S'alat, i damunt l'edat no perdona: cinc baixes! Fernando, amb molt bon criteri, proposa el Dukala (Sanchis Bergón, 27. El Botànic, Extramurs - 963 926 253), que és acceptat a ulls clucs.Noreddine Lameghaizi a la cuina i Juan Pérez a la sala; el local està de gom a gom, però l'atenció és immillorable: propostes, calma, somriures...
Cervesa (3 €)
Clos de Lôm DO València
Fruita negra, flors, balsàmics... agradable.
(condiment de diverses espècies; la traducció literal seria "cap de la botiga", és a dir, les millors espècies que hi ha)
Detall de la casa: hummus
Briouatres de formatge i olives negres i verdes (12 € x 2)
El briuat (بريوات) és un pastís fregit típic del Marroc i del nord de l'Àfrica en forma triangular o cilíndrica; una espècie d'empanada d'una pasta fil·lo de sèmola de blat dur anomenada warqa amb diversitat de farciments.
Ensalada Fes, amb pimentó roig torrat i bacallà (12 € x 2)
(ⵣⴰⵄⵍⵓⴽ / زعلوك)
Cuscús de verdures (15 € x 2)
Pa (0,80 € x 7)
Per a les postres
Flam de formatge fresc de cabra (6 € x 4)
Te a la menta (1,50 € x 7)
Total: 28,50 € x 7
Tot està bo, però, sobretot, és que et fan sentir molt bé. lloc molt recomanable
No parlen valencià.
Dukala. Guía Hedonista (19/10/18)
Dukkala (دكالة) fou una confederació de tribus amazigues del Marroc, una regió, i un territori autònom sota el protectorat francès. Al segle XII una porta de Marraqueix va agafar també aquest nom. Modernament forma part de la regió de Dukkala-Abda al Marroc, una de les 16 regions del país.
Dukala. Guía Hedonista (19/10/18)
Dukkala (دكالة) fou una confederació de tribus amazigues del Marroc, una regió, i un territori autònom sota el protectorat francès. Al segle XII una porta de Marraqueix va agafar també aquest nom. Modernament forma part de la regió de Dukkala-Abda al Marroc, una de les 16 regions del país.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada