En la Guía Hedonista fan un repàs de les novetats gastronòmiques de la ciutat de València en 2022; han obert enguany:
MIMAR (antic Brassa de Mar, Mare Nostrum, 50, Alboraia / Raúl Aleixandre en la cuina, interiorisme de Francesc Rifé i Joaquín Collado com a director)Trinchera (Pere II el Gran, 12 / Arturo Salvetti i Marta Castillejo; tapes)
Gamberra (Vinalopó, 3, zona Xúquer / Borja Ibrán, pupil deDabiz Muñoz en Diverxo; no hi ha carta i no es fa reserva.
Dalima (peruà; Marqués del Túria, 58 / Richi Goachet i Javier Calduch)
Barrafina (Pascual i Genís, 16 / Julia Martínez, família Arribas, germà de Q Tomas)
MADRE (Eugènia Vinyes, 227, Cabanyal-Canyamelar / Lidia Caro, José Marí; brasa sud-americana)
Distinto Enoteca (de Teca; Honorat Juan, 11 / vins i xampany d'Antonio Canaletti i Michele Paties; a la cuina, Javi Pastor)
Cassalla (Bon Orde, 19. Abastos /Gastroadictos: bars Mistela i Cremaet
Casa Baldo (carrer Ribera, 3 / fb /Grup Trinquet: Pelayo i Vaqueta; Pablo Margós)
FLAMA (Marqués del Túria, 63 /Edu Espejo i Ricardo Espíritu - Honno i Kaido)
[Querida Jacinta (d'El Carrer; Conca, 23)]
[Kaniche, Naked & Sated, Varsovia, Begin, Quesomentero, Kioto, Living Bakkali]
Desapareixen Balbeec (Steve Anderson) i Sucar (Vicente Patiño)
S'esperen:
Raro (Sergio Rozas, Ibai Bengochea i Sara Folgado, de Mamua; passeig Albereda)
Mercat de Sant Vicent (antiga Impremta Vila)
Mercader (Mercabanyal)
Gastroadictos? (el Grau)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada