dijous, 29 de desembre
La Chata (Literat Azorín, 4. Russafa - 675 660 017) Clarisa Leiva i Sergio Bernardo començaren organitzant esdeveniments gastronòmics; després obriren Pintxo i Trago a la plaça Redona; més tard, una parada de productes per a gurmets al mercat de Russafa, amb el nom de "La Chata" en honor a l'àvia d'ell i, ara, un bar restaurant homònim, amb botiga de productes selectes.
Hem pogut reservar una taula alta amb tamboret amb poca antelació.
i una copeta de vi Parajes del Valle Monastrell (3,95 €)
Sense detall de benvinguda.
Ensalada russa, amb mousse de piparres (7,20 €), molt original i deliciosa, amb uns bastones lleugers i molt bons.
Figatell de Russafa amb parmentier de creïlla, mousse de pimentó del Piquillo i salsa francesa (demi-glace) (5 €)
Ensalada russa, amb mousse de piparres (7,20 €), molt original i deliciosa, amb uns bastones lleugers i molt bons.
Esta bo, encara que potser ho estaria més amb tàperes o amb algun ingredient entremaliat.
La coca de recapte és una coca de pa salada que porta els ingredients locals de temporada com ara escalivada o sardines...
Aquesta du llonganissa, cansalada viada... A mi, em sobra la maionesa; tret d'això està molt bona.
Al diccionari de l'AVL llig : "Recapte: Guisat fet amb diversos productes del camp, com ara bledes, faves, fesols o creïlla, i fideus o arròs. //Comestibles que es duen quan es va de camí, de viatge o a fer faena fora de casa. //Herba apta per a l'alimentació dels animals domèstics."
Figatell de Russafa amb parmentier de creïlla, mousse de pimentó del Piquillo i salsa francesa (demi-glace) (5 €)
Jo em demane una altra copeta de vi; ara torne a l'Aliats, que té una història ben curiosa relacionada amb l'ajuda de les rates penades contra el corc del raïm (Monastrell i Marselan, 3 mesos de roure francés, Bodegas Enguera; 3,30 €). Bo.
A Jj no li agrada molt, així que me n'aprofite, que jo la trobe bona i ben amanida.
Total: 28,05 € x 2
Parlen valencià. Atenció excepcional.
Lloc recomanable.
He de tornar a esmorzar.
I en eixir, comprem unes exquisitats per a Reixos.
Divertida, com sempre, la ressenya d'eltipoquenuncacenaencasa, sobretot en el moment en què es menja la croqueta de blanc i negre amb allets
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada