dissabte, 17 de desembre
Deskarat (Avda Corts Valencianes, 28. Benicalap - 961 937 903)Com és que estant pel centre hem vingut a parar ací "on brama la tonyina" (que diria el meu cosí)? Coses que passen: el fill de la companya d'una amiga treballa a la cuina i calia fer la visita, però avui no està. Tant se val, ens deskarem i li ho expliquem al xic que ens atén.
És dissabte, però hi ha Menú (18 € x 2); hem de triar tres entrants per a compartir, un plat principal i unes postres; ens deixem aconsellar.
Detall de benvinguda: coqueta amb guacamole i llangostinet. Deliciosa
Croquetes de pernil ibèric
Ja sabeu que a mi, m'agraden amb pebre roig i no amb tomaqueta, però estan molt bones.
Carranc en tempura amb arròs cantonés i salses
Per al plat principal, arròs amb gallina i bolets. Xarrant xarrant no hi he fet foto, però és una cassoleta com aquesta.
Per a les postres, cremós de llima amb mousse de xocolate blanc i trossets de mango
i pinya natural.
(també hi havia brownie, però ens hi hem resistit)
Ens conviden al café i a un limoncello (clar, després de deskarar-nos...)
Total: 22,50 € x 2
Relació qualitat-preu immillorable. Tot està bo.
Lloc recomanable, tot i la distància i que hi ha molt de soroll pel maleïts dinarets d'empresa.
No parlen valencià
Guía Hedonista (2017)
eltipoquenuncacenaencasa (2021)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada