diumenge, 11 de desembre
M'agraden els aniversaris que se celebren i se celebren... Hui toca felicitar per segona vegada a Mari (la primera, després del sopar del dia 9, a les 00,01h del 10), que ens convida a dinar a l'Spicy Soul Hot Pot (Pintor Benedito, 8. Arrancapins, Extramurs - fb).
En "Fondue Xinesa" (Katablok, maig 2019) parlem del que és el hot pot, o calder mongol, o fondue xinesa: una olla amb brou calent situada al centre de la taula on es van coent els diversos ingredients: carn (pollastre, vedella...), verdures, bolets, dumplings, peix, marisc, tofu, etc., que després s'amaniran amb salses.
Fa un dia gris i plou. Mentre hi anem arribant, un refresc de pruna (ben dolç) i aigua amb gas (després comprove que hi ha unes begudes de colors molt gracioses que no sé què són). Som 5 i hem de triar el menú de 4 o el de 6, no es pot fer d'altra manera; optem pel de 4 i després si cal ja demanem algun plateret.
Alguns bevem cervesa; altres, aigua o refresc.
També et pots servir te.
I comencem. La base és el hot pot, amb caldo de dos sabors (os i oriental de bolets)
La carn (rotllet de vedella, de corder i de secret ibèric; vedella fresca) es deixa uns segons al caldo i després es combina amb salses diverses (de cacauet, de sèsam, de bolets, de fesols...)Al mateix temps van traent diversos plats (esperàvem que els portara el robot que hi ha, però està massa estressat)
Boletes dolces de carabassa fregida
Salsitxa de pollastre
Salsitxa de pollastre
I en eixir hi ha una màquina de vapor perquè et lleves l'oloreta del dinar.
No hem bufat els ciris d'aniversari, però...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada