divendres, 25 de novembre
Orson (Bon Ordre, 9. Arrancapins, Extramurs - 963 856 959 fb)
Amb un pisco sour (pisco -aiguardent de raïm-, suc de llima, clara d'ou i unes gotes de Tabasco; 9 €)
Com diuen en la Guía Hedonista, "hi conviuen la cuina peruana (Melissa Kuoman, Lima) i valenciana (Santiago Guerrero), però sense fusionar; es presenten per separat (en dues cartes) i és el client qui les combina com vol"
Amb un pisco sour (pisco -aiguardent de raïm-, suc de llima, clara d'ou i unes gotes de Tabasco; 9 €)
i aigua (Benassal 1 l, 5 €)
No tenim molta idea de què demanar, ni quant.
Comencem i ja veurem...
El peix no és reig (corbina), sinó cèrvia salvatge (Seriola dumerili, pez limón).
Molt bo; el caldet, coentet
Molt ben fregidetes, cruixents per fora.
Allioli i pebre roig, com a mi m'agrada
Viña Zorzal
Graciano
Viña Zorzal Wines. Corella, Navarra
3,50 € (Aprox. 7,95 € 75 cl)
Arròs chaufa amb vedures al wok, marisc (polp, clòtxines...) i escuma de truita (16 €). Boníssim. Ompli.
Café (1,30 €)Total: 30,65 € x 2
Lloc recomanable (well, well). Hi he de tornar a tastar alguns plats com la titaina amb sardina de bota, els anticuchos...
No parlen valencià
I per què es diu Orson aquest lloc? És el nom original del primer local (ja fa quasi trenta anys), i és un homenatge al cine i al pare de Santiago, que conegué personalment l'actor Orson Welles!
------------
No tinc molt clar el que significa "Bon Ordre" (valenciaactua, callesyplazasdevalencia)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada