El mes de juny, la promoció estigué dedicada a la Clòtxina de València. Hi hagué la tapa "Salpicó de Clòtxina Valenciana", creada pel xef dels restaurants del Cabanyal Malarmat i La Aldeana 1927 Alfonso García, i maridada amb el cava Tantum Ergo de Bodegas Hispano-Suizas
La protagonista de juliol i agost fou la xufa. Hi hagué un Showcooking a càrrec del xef del restaurant Napicol del barri de Roca de Meliana, Chemo Rausell, que va realitzar la tapa “Ajoblanco de Xufes amb Tonyina i Bacores”. Es va maridar amb el vi Anma Blanco del Celler Chozas Carrascal, de la D.O. Utiel-Requena, elaborat amb garnatxa blanca. El mes d'octubre, la promoció estigué dedicada a la Tomaca de Penjar. La tapa del mes fou "Coca de Tomaca de Penjar amb ou a baixa temperatura, cansalada viada i sardina fumada" creada pel xef del restaurant Vaivé, Luis García, i maridada amb el vi 86 Winegrowers de Celler Les Useres.
Estaven prevists el dàtils d'Elx, però no sé si s'ha fet el "Sabor".
I què falta? Clar, la taronja, que és la protagonista de novembre. Aquesta vegada hi unes postres, "Taronja Pie a la inversa", de Carlos Julian (restaurant Ampar), novament maridat amb Tantum Ergo d'Hispano-Suizas.
Guía hedonista |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada