dimecres, 24 d'agost
Tot i el corprenedor incendi de Begís, i després de diversos intents, finalment avui tenim taula a La Farola (Agustín Sebastián, 4 - Altura, l'Alt Palància - 964 147 027). Quin nervi!
Hi ha un menú del dia (18 € amb tres entrants, un principal a triar entre cinc i unes postres a elegir entre dues), però com mana l'amfitriona, demanem a la carta.
olivetes i una empanadeta de llonganissa i botifarra
Cervesa (3 €)
Aigua Benassal (2,80 € + 2 €)
A pesar del parer de la soneixina, que no hi confia, demane un vi de l'Alt Palància
Viento sobre la piel 2020 IGP Castelló
100% Syrah, de Caudiel
14% vol.
14,50 € (7,50 €)
Amb fruita, suau però expressiu.
(la ració val 8,50 € però ens en recomanen la meitat, 5 €).
Grandiosa, esplèndida, una de les millors que he menjat en ma vida
i de formatge d'Almedíxer
(2 € x 4)
La d'embotit està bona, suau, però la de formatge és gloriosa, celestial, una bomba de sabor...
All porro a la graella amb romesco (??? jo diria que crema de formatge) i cecina de vaca Angus (16 €)
Deliciós
AOVE essentia OLEUM
Serrana d'Espadà
(oli propi que venen al restaurant, no sé per què al final no l'he comprat)
Boníssim
(24 €)
Total: 40,65 € x 2
Servei extraordinari.
El lloc vos el recomane amb fervor, però de la companyia no podreu gaudir com jo.
Hi vull tornar, que hi ha moltes coses que m'he quedat amb ganes de tastar.
1 comentari:
Com tu dius..... " Perla! El plaer ha sigut meu"
Cuando quieras repetimos!.... O seguimos descubriendo ..." La meua terreta "
Publica un comentari a l'entrada