dimecres, 27 de juliol
Avui és l'aniversari de la mare. Ja ha passat a la història allò de celebrar-lo en un hotel, i sembla que també dinar amb menjar casolà preparat per la mamma. Les xiquetes volien dinar en un quiosquet de platja, però no trobem taula i anem al poble: Anavi (Mare de Déu del Puig, 18. El Puig - 961 471 240 fb)
Detall de benvinguda: piruleta de pa barbacoa
Ensalada grangera, amb mesclum, tomaquetes, pollastre, dacsa, salsa de mel i mostassa (x2), "ben fresqueta"
Hem rist molt amb el "ben fresquet" de la mare/iaia. Pobra, quina calor ha passat i quantes vegades ho ha dit! Per molts anys, mare!
Hem comés l'error de reservar a la terrassa exterior, fa molta calor, però ara ja no hi ha taula a l'interior; tot i això són molt amables i en quedar lliures dues taules ens canvien dins, "ben fresquetes".
Hi ha menú del dia (12,80 €), que no inclou beguda (cervesa, 2 €; aigua "ben fresqueta", 2,70 € x 2; refrescs, 2,50 € x 3)
Detall de benvinguda: piruleta de pa barbacoa
-Primer plat
Un encert.
Ensalada grangera, amb mesclum, tomaquetes, pollastre, dacsa, salsa de mel i mostassa (x2), "ben fresqueta"
No triem els canelons de llonganissa trufada
Llom de lluç confitat, gratinat amb allioli i mel de flor de taronger (x2). Boníssim en textures i sabors
Fideuà (x4)
Ningú demana la galta de porc
Meló d'Alger ("ben fesquet"), crema de galeta (x3), pastís de xocolate, pastís de carlota.
A la mare li fa vergonya, però li fem bufar el ciri.
Café (1,20 €) i café "ben fresquet" (1,70 €, amb glaçons de café)
Total: 15,80 € x 6
Lloc molt recomanable
Parlen valencià
Hem rist molt amb el "ben fresquet" de la mare/iaia. Pobra, quina calor ha passat i quantes vegades ho ha dit! Per molts anys, mare!
Ha tornat a eixir el tema del "gastrobar" i hem llegit el que escriguí l'any passat a "Dos estómacs contents", katablok.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada