"Pepa Santacreu se alza como ganadora de la ‘millor tomaca de la Marina’ en Els Magazinos" GuíaHedonista
(Els Magazinos, mercat gastronòmic i cultural de Dénia)
Les 12 millorss tomaques de la Comunitat Valenciana:
- La millor tomaca de la Marina:
1 Pepa Santacreu Baidal de Benissa. Tomaca rosa de secà.
2 Julio Rael Perpiñá de La Ribera de Cabanes amb la tomaca Rosa Barbazul
3 Vicent Mahiques Pons de Jesús Pobre, amb la tomaca Rosa
- La millor tomaca del penjoll:
1 Pepa Santacreu Baidal de Benissa amb una tomaca de penjar de Castelló de secà
2 José Herrera d'Alcalà de Xivert amb la tomaca Estrella
3 Robert Santacreu de Benissa amb la tomaca del punxonet
- La millor tomaca en conserva
1 Kiko Pastor de l'Hort Obert de Dénia amb una varietat Valenciana del Mareny de Rafalcaid
2 Paco Pérez de L´Hort de Neli de Pedreguer amb la varietat Valenciana en conserva.
3 Francisco Pérez Molines de Dénia amb una tomaca Valenciana
- La millor tomaca seca
Robert Santacreu de Benissa amb tomaca seca Rosa
Jose Tudela Carbonell de Benigànim amb tomaca seca Rosa de Salem
Antonio Noguera García de Pedreguer amb la varietat castellana autòctona de Pedreguer
Luis Martínez de la Familia Muntanya de La Canyada amb una Cherry seca
--------------
TomatesValencianos (Varietat: tomaca Valenciana: Masclet, Femella o Arreplegat, Rollo)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada