divendres, 31 de desembre
Jj tenia un regalet pendent perquè mai feia bon oratge, però amb aquest estiuet nadalenc ha arribat el moment de fer el vol en ultralleuger a l'aeròdrom de la Llosa.
I després, a dinar.
El Celler. Carrer dels Cavallers, 13. Faura, Camp de Morvedre - 962 605 005 / WhatsApp 620 24 28 57Trauen a taula una cistelleta de pa, sense preguntar ((3 €); pa variadet, bastant bo. No hi ha hagut bona connexió quan ens prenen nota, i no ens atrevim a demanar oli.
Aigua (Lanjarón 1 l 2 €), aigua amb gas (Malavella 0,25 l 1,20 €) i una copeta de vi (López de Haro Edición Limitada DOCa Rioja. Tempranillo i Mazuelo.1,75 €)
Compartim uns plats al centre:
Porten molt de pebre negre, però no són excessivament picants. Tendres, saboroses... espectaculars! No vos les perdeu. (12 €)
Desencontre important amb la dona que ens atén: en preguntar què porta, resulta que hi ha una altra ensalada El Celler que no apareix en carta i que tampoc no ens explica; l'únic que traiem en clar és que sí que porta verd. "¿Suficiente verde?" diu quan trau el plat a taula. En fi, amb una salseta que la fa massa dolça (i tampoc m'agrada que s'oferisquen plats amb ingredients tan fora de temporada)
Molt ben arrebossades, bones.
Com a plat principal, jo, tonyina roja en escabetx amb vinagre balsàmic (13 €).
M'avisen que és un plat fred, potser massa.
Jj, secret escabetxat amb mel de romer (14€)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada