diumenge, 2 de gener del 2022

Un Celler sense Roca

divendres, 31 de desembre
Jj tenia un regalet pendent perquè mai feia bon oratge, però amb aquest estiuet nadalenc ha arribat el moment de fer el vol en ultralleuger a l'aeròdrom de la Llosa.
I després, a dinar.
El Celler. Carrer dels Cavallers, 13. Faura, Camp de Morvedre - 962 605 005 / WhatsApp 620 24 28 57

Trauen a taula una cistelleta de pa, sense preguntar ((3 €); pa variadet, bastant bo. No hi ha hagut bona connexió quan ens prenen nota, i no ens atrevim a demanar oli.

Aigua (Lanjarón 1 l 2 €), aigua amb gas (Malavella 0,25 l 1,20 €) i una copeta de vi (López de Haro Edición Limitada DOCa Rioja. Tempranillo i Mazuelo.1,75 €)

Compartim uns plats al centre:


Carxofes "a la diabla". 
Porten molt de pebre negre, però no són excessivament picants. Tendres, saboroses... espectaculars! No vos les perdeu. (12 €)



Ensalada de fruites roges (13 €). 
Desencontre important amb la dona que ens atén: en preguntar què porta, resulta que hi ha una altra ensalada El Celler que no apareix en carta i que tampoc no ens explica; l'únic que traiem en clar és que sí que porta verd. "¿Suficiente verde?" diu quan trau el plat a taula. En fi, amb una salseta que la fa massa dolça (i tampoc m'agrada que s'oferisquen plats amb ingredients tan fora de temporada)



Anelles de calamar (10 €). 
Molt ben arrebossades, bones.






Com a plat principal, jo, tonyina roja en escabetx amb vinagre balsàmic (13 €). 
M'avisen que és un plat fred, potser massa.


Jj, secret escabetxat amb mel de romer (14€)
Dolcet, bo.

I la xiqueta, unes mandonguilles de putxero (2 € x 3)
Casolanes, abellidores.


No demanem postres.
Jo, café (invitació)


Total: 29,32 € x 3
Al final, una dona ens parla valencià.