dimecres, 19 de gener
No ens hem vist en totes les festes de Nadal (sí que hem anat parlant, clar), esperant que açò millore, però no ho fa i ens trobem a faltar, així que avui, a mitjan setmana, quedem a sopar, promptet, que demà no és festa.
Començarem fent un repàs a l'HOLA! Nanay nasqué a l'illa filipina de Cebu, i sembla que vingué a València per amor. Treballà al Café La Infanta i al Garatge (amb Vicent Martínez, el seu marit, i Javier Serrano) i ara ha obert el punk-o punk-o (Sueca, 30. Russafa - 661 345 513), on ofereix menjar filipí, però també fusionat amb el tailandés o japonés. El pungko pungko (pronunciat més o menys /pungo/) és el menjar de les parades dels carrers a Filipines; es podria traduir com "assegudets" perquè la gent menja en cadires o banquets baixets en taules compartides. L'altra part del restaurant és Pau, punky. D'ahí el joc de paraules del nom del restaurant. I faltava la fallera.
Ara bé, nosaltres no seiem al carrer, que fa un fred que gela el pensament.
Kinilaw - Cebiche vegetarià d'albergínia a la flama amb herbes asiàtiques, amb llet de coco, acompanyat de coquetes cruixents de dacsa (11.00€).
Samosa farcida de llentilles, carabasseta i espècies filipines, amb maionesa de soja o bolets i de kimchi (2,50 € x 5).
Casagrande DO Utiel-Requena
Ngohoing, rotllets fregits de carn picada (vedella i porc), bambú i remolatxa, amb salsa agredolça o picant (2,50 € x 5).
La festa s'inicia amb unes cervesetes (2,20 € x 5) i un vermut (3 €), mentre hi anem arribant, amb el detall d'uns cacauets picants.
Havíem llegit algunes recomanacions i ens deixem aconsellar pel xic que ens atén. Compartim al centre:
Kinilaw - Cebiche vegetarià d'albergínia a la flama amb herbes asiàtiques, amb llet de coco, acompanyat de coquetes cruixents de dacsa (11.00€).
Com que no hi ha una per a cadascuna, en demanem més i ens porten un plateret.
Samosa farcida de llentilles, carabasseta i espècies filipines, amb maionesa de soja o bolets i de kimchi (2,50 € x 5).
Casagrande DO Utiel-Requena
Boval
13% vol
Vinícola Requenense (Utiel)
15 € (Aprox. 5,85 €)
Ngohoing, rotllets fregits de carn picada (vedella i porc), bambú i remolatxa, amb salsa agredolça o picant (2,50 € x 5).
No vos els perdeu!
Tempranillo
12 mesos en roure americà
14% vol.
Viña Pomal. Haro
15 € (Aprox. 6,72 €)
Pedro Alonso: "Llámame clásico"
amb arròs (1,50 €).
Tot i que és un plat típic, jo no l'hauria demanat, però m'alegre d'haver-lo tastat.
Per a les postres,
Pastís de formatge amb melmelada de fruites del bosc (6 €)
Pastís de mango, nata i bescuit (6 €)
(Potser hauria hagut de penjar fotos on es veren millor els pastissos, però aquesta em feia gràcia)
[En algun lloc ens havien recomanat el Bunyol de plàtan arrebossat amb sèsam i mel, però ni està en carta ni ens l'han oferit]
Ens ofereixen una misteleta al final,
Total: 24,70 € x 5
Servei molt amable. No arribem a parlar amb Nanay.
No parlen valencià.
Lloc recomanable
I en eixir, sessió de fotos amb la fallera punk; ara ja no tenim tant de fred, hehe.
Com sempre, gràcies a les fotògrafes Dora i Pilar.
Un comentari divertit a El tipo que nunca cena en casa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada