dimecres, 6 de setembre
Ricard Camarena. Av. de Burjassot, 54 - Bombas Gens Centre d'Art, València, 963 35 54 18Ja sabeu que sóc fan de Camarena. Al principi de l'estiu vinguí a conéixer el nou restaurant, amb el Menú Experiència Ricard Camarena, i avui hem reservat el Menú Migdia (de dimarts a divendres, 55 €). De fàbrica (amb els que ja no són companys de treball, ai, temps passat, temps envejat...) a fàbrica (antiga fàbrica de bombes hidràuliques Carlos Gens).
thecoolhunter |
Preludi al bar
Infusió freda de verdures torrades, herba sana i amontillat
Nap, rave i ous d'arenga
Pell de carabasseta, bistec tartar i brull
Ensalada rusa de corbina en encisam
Ja a taula,
4 Monos Albillo Blanco 2015 Vinos de Madrid
Albillo Real
14,5 % vol
4 Monos Viticultores. Cadalso de los Vidrios
37 € (16,35 € Vinissimus)
Fruita blanca i tropical, toc de fusta. Agradable
Primers
- Tartar de tonyina, albergínia torrada, tomaca i alfàbrega (x2). Que bo que està! (en la foto, el plat no està sencer)
- Cocotxes, espàrrecs blancs, salsa verda i carabasseta (x2)
(Els altres plats que hi ha són
Sopa freda de iogurt, tomaques ecològiques, ostra, cogombre i anet i
Carlotes torrades, suc de coco i salmó escalfat)
1771 Casa Los Frailes 2012 DO València
Monastrell
12 mesos en tina de 700 l de roure francés
14,5 % vol.
Bodega Los Frailes. Fontanars dels Alforins
36 € (Aprox. 21 €)
Fruita madura, espècies, flor, torrats. Especial.
Segons
Lluç de pinxo, suc de tomaques torrades al palo cortado i bajoca Bobby d'Alginet
Rajada en el suc del seu adob i creïlles torrades
Mandonguilles de llom de vedella estofades a la mantega negra i tòfona d'estiu
NO cobren ni el pa ni l'aigua.
Pre-postres
Beguda fermentada de tomaques i alfàbrega Thay
Galeta freda d'anís
Postres (triem les quatre per a tastar-les totes)
Café, gelat de llet cremada, mantega i macadàmies. Plat extraordinari
Crema gelada de mango, curri fred, llavors i herbes
Figues torrades, Fondillón i gelat d'ametles
Remolatxa, fruites roges, llet fresca i anet
Tot i que fa calor, decidim eixir al pati interior a fer el cafenet (o tallat, 4,50 € x 4)
Amb detall dolç:
Roca de pistatxo
Galeta de xocolate especiat
Plàtan torrat, xocolate i espècies
I com que se'ns ha fet curt i no estem en zona coneguda, decidim quedar-nos ací a fer-nos el Gintònic, de Tanqueray per eliminació (18 € x 4)!!!!! [Després els escrivim per comentar-los que el preu ens ha semblat excessiu i ens contesten que ha estat un error, que valia 11 € i ens demanen com ens poden tornar la diferència. Finalment ens ingressen l'import total, 72 €]
NO cobren ni el pa ni l'aigua.
Total (sense gintònic): 84,25 € x 4
Amb algun detall a banda, M'AGRADA MOLT la cuina de Ricard Camarena. Si mereix dues o tres estrelles Michelin i si el local està fet per a aconseguir-les... que ho discutisquen altres.
Parlen valencià.
bonviveur
gastroeconomy
Després veiem el Centre d'Art i les exposicions
BLEDA Y ROSA. "Geografia del temps"
COL·LECCIÓ PER AMOR A L’ART. "Ornament= Delicte?"
"Històries de Bombas Gens"
valenciagratis |
agendacomunistavalencia |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada