dilluns, 28 d'agost
Podríem haver pujat de vespradeta amb el tramvia blau (10 h - 19,30 h) al restaurant Mirabé (Manuel Arnús 2, barri de Sant Gervasi, Tibidabo - 934 18 58 80), però hem pujat de nit amb taxi. Ens han aconseguit una taula en primera línia, amb una vista preciosa sobre la ciutat que a poc a poc va apagant els llums.
El xef és Joaquim Reig.
Les Brugueres Blanc 2016 DOQ Priorat
Garnatxa blanca
Maceració amb pell més de 48 hores, 4 mesos sobre lies
13,5% vol.
La Conreria d'Scala Dei. Scala Dei, el Priorat
30-35 €? (Vinissimus 16,30 €)
Fruita blanca, anisat i cítric.
Compartim uns entrants:
Creïlles braves. Originals i bones (però escasses) (6,50 €)
Vieires
Barqueta de foie a la paella amb compota de poma i salsa de Porto
Hi ha algun plat que havíem demanat però no el trauen (cloïsses amb fesols del ganxet), i no ens avisen..
Abadal 2016 DO Pla de Bages
Picapoll
13% vol.
Abadal. Santa Maria d'Horta d'Avinyó, Barcelona
(Aprox. 9,95 Vinissimus)
I després, cadascú es demana un plat (bacallà confitat, bistec tartar o peix del dia, mero)
Jo trie un plat de l'apartat d'entrants, calamarcets saltejats amb bolets de temporada (16 €)
Alguns demanen postres (textures de xocolate amb oli i sal; pastís de formatge; sorbets de gerd, yuzu i xocolate ) que compartim i també algun café.
Tot està molt bo, i el servei és extraordinari (a pesar de la relliscada). No sé quant ens ha costat.
Gràcies per tot, R.
No parlen català
Verema/Abreunvinito
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada