dijous, 14 de setembre del 2017
Al mateix local on hi havia Kailuze ara hi ha La Casita de Sabino (propietat d'Unai Emery i Josu Reta). Erudit Gregori Maians, 5 - L'Eixample, Gran Via - 963 74 39 99
Sabino Lekanda porta dos restaurants a Bilbao, on compra tot el peix (he llegit que ací a València només compra les gambes).
Aigua amb i sense gas per a començar (2,50 € + 2 €). Refresc (2 €) (Trobe que mentre esperaven els primers que han arribat tenien alguna cervesa, però no està al compte)
Detall de benvinguda: gaspatxo
Guitian Godello DO Valdeorras
100% Godello
13% vol
Vinos Gitian. Rubiá de Valdeorras, Ourense
16 € (Aprox. 10,70 €)
Fruita blanca, tropical, herba... unt amargoset. Agradable.
Compartim
Anxoves, menudetes però bones (1,60 € x 10, 2 per a cadascú)
Berberetxos al vapor (9,50 €; extraordinaris de grandària i de sabor)
Navaixes (9,50 €; massa menudetes)
Mig rey (palometa roja, alfonsino, alfonsiño; Beryx decadactylus; 1,15 kg, 71,30 €)
Mig machote (pagre, pargo, rubiel, mazote o bocinegro; Pagrus pagrus; 1,6 kg, 76,80 €)
Preparats a la planxa, amb oli i all, sense guarnició. Espectaculars.
Per a les postres, plat de fruita: meló tendral, meló d'Alger i pinya (4,50 €)
Canyes de crema, lleugers (4,50 €)
Mousse de pastís de formatge, molt dens, amb un hi hauria prou per a tots (4,50 €)
Café (2 € x 4)
Total: 45,42 € x 5
Parlen valencià
Lloc molt recomanable. Més val que reserveu, que normalment està ple.
Fuego Amigo
Blog Antonio Vergara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada