dijous, 2 de març
Amb l'excusa de parlar sobre el viatge de Pasqua -mira que és difícil trobar un dia que estem totes!-, quedem a sopar a El Aprendiz de tapas. Sí que els ha anat bé la cosa, que ja tenen local nou (en la mateixa plaça -Riu Duero, 6. Benimaclet- però ja no dona a Primat Reig - 963 705 514). Mentre la gent hi va arribant, cerveses (2,90 € x 6; Estrella sense alcohol torrada 3 € x 2) i vermut (3 € x 3)Remordimiento 2021 DO Jumilla
85% Monastrell, 15% Sirà
14 mesos en fang i roure francés
14,5% vol.
Bodega Cerrón. Fuente Álamo, Albacete
19 € (Aprox. 8,50 €)
Fruita madura, mineral, poc dolç.
Compartim al centre:
- Ensalada russa "picada a mà" (7 € x 2)
Bon començament.
Pa (2,50 € x 2). Boníssim
- Croqueta de clòtxines Thai, amb suc de curri verd i tomaca (2,8 € x 7)
L'hem demanat perquè ens l'ha recomanada el cambrer. Està bona, però el xute de plàstic és de molt mal gust, no?
Aquesta vegada no ens agraden, no estan molletes per dins i rostidetes per fora
- Albergínia a la flama amb mozzarella de búfala, vinagreta de nous i oli d'alfàbega (10,50 € x 2)
Molt bona.
- Cebiche calent. Ventresca de tonyina roja a la planxa sobre fulla de dacsa fumada i salsa de panotxa tendra (choclo) (13,50 € x 2)
Ens han dit que és el plat estrella. A mi, m'agrada més el típic, fred.
- Carxofes en tempura amb rovell d'ou trufat (11 € x 2). Delicioses
[No aprovem el 4. Carn "Granja escola"]
Xocolate en textures (6 €)
Pastís de formatge (7€)
Total: 26,71 € x 7
No parlen valencià.
Lloc recomanable, encara que esperem que "resistisca" la moda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada