dimecres, 1 de març
El xic se'n va demà de viatge -almenys això pensàvem, però eixa és una altra història- i eixim a dinar pel barri, propet del treball, que avui acabe tard. Sense reserva.
Arturo Salvetti (La Gallineta), Óscar Casanovas (Bar Congo) i Maria José Gil són els responsables d'Ultramarinos Huerta (Mestre Gozalbo, 13. La Granvia, l'Eixample - 963 929 274) -abans Coloniales Huerta i anteriorment Queviures Tomás Huerta-, amb botiga i restaurant.
Arturo Salvetti (La Gallineta), Óscar Casanovas (Bar Congo) i Maria José Gil són els responsables d'Ultramarinos Huerta (Mestre Gozalbo, 13. La Granvia, l'Eixample - 963 929 274) -abans Coloniales Huerta i anteriorment Queviures Tomás Huerta-, amb botiga i restaurant.
Jo, copa de vi 912 (Bodega Veganzones, DO Ribera del Duero; 3,75 €; Aprox. 8-9 € 0,75 l)
Pa (2,50 €)
Perfecta de textura i sabor. Entra al rànquing.
Sabor intens de l'embotit; bona, encara que esperava una altra textura més "explosiva".
Molt original i curiosa. Bona.
(Supose que l'homenatge és al restaurant Sacha de Madrid)
És un dels plats de cullera del dia.
No em resistisc a les postres: pastís de formatge al forn "Homenatge a La Viña", amb melmelada casolana de mango (6 €)
Mmmmmmm, "quasi líquida" i potent.
(Santiago Rivera, Restaurant La Viña, Sant Sebastià)
Total: 30,05 € x 2
Resulta un poquet car per a un dia sense més, però tot està boníssim i hi atenen molt bé.
No parlen valencià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada