Ha guanyat la presentada per La Xerna del Mar, de Dénia, amb un dònut tipus bunyol, farcit de cremós de gamba roja i bledes amb maionesa picant, emulsió de bledes i adobats típics de la Marina Alta.
à punt |
En segon i tercer lloc s'han reconegut els restaurants La Carrasca de Culla, amb la tapa Che! Quin Xurro, i el restaurant Casa Toni de Paterna, pel seu homenatge a la famosa Cordà. També han participat José Francisco Gómez (Los Infantes d'Alacant), Gemma Gimeno (El Cid de Castelló) i Lucas Ezequiel Maldonado (Ca Miri Resta-Bar de València).
El restaurant guanyador participarà el pròxim 14 de juny en una acció de promoció internacional que es realitzarà a Zuric (Suïssa) per a promocionar la gastronomia valenciana, al costat de Kiko Moya (L'Escaleta), M. José Martínez (Restaurant Lienzo), Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci (Restaurant Atalaya), Josep Palomares (Restaurant Xiri) i la sommelier Manuela Romeralo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada