El jurat de la paella està format per David Torres (Director General en la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climática i Transició Ecològica de la GV); Vicky Sevilla (restaurant Arrels), Belén Arias i Sergio Terol (Acadèmia de la Gastronomia de la CV), Paco Alonso i Javi Gimeno (El Racó, Meliana).
El de les postres, per Christina Borchers (Gremi Mestres Sucrers de València), Quique Barella (Grup Gastroadictos); Maria Diago (Biòloga, projecte Sustentable), Pedro Garcia Mocholí (crític gastronòmic) i Toni Montoliu.
També s'hi presenta la producció artesana de llonganisseta de pasqua. Hi haurà diverses xarrades, la presentació del Quadern de Viatge Les 1000 primaveres de l'Hortat, visites guiades al Palauet de Nolla...
8 restaurants, compromesos amb el producte de qualitat, de proximitat i de temporada, i amb el consum conscient i sostenible, presenten un menú especial al llarg de la setmana: Ca Xoret, Café Gurugú, Ca Pepico, Barraca Toni Montoliu, Mamma Pomodoro, El Baret, El racó i Napicol.
----------
GUANYADORES:
Paella de fetge de bou
1r premi - La Garrofera (Serra)
2n - Bon Aire (El Palmar)
3r - El Molino (València) (??)
Postres
1r - Forn Quatre Cantons (Meliana i Moncada)
2n - Restaurant Casa Granero (Serra)
3r - Restaurant El Mosaic (Meliana)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada