divendres, 4 de febrer
Una escapada certament peculiar ens porta a Sogorb, i cal aprofitar el viatge, de manera que dinem al restaurant Maria de Luna de l'hotel Martí l'Humà (la primera opció era La farola, d'Altura, però no ha pogut ser; queda pendent). Frare Bonifaci Ferrer, 7. Sogorb - 964 713 601
Maria de Luna fou la muller de Martí l'Humà i ací (2014) en parle.
Amb el detall d'unes olivetes, cervesa Amstel (2,50 €), aigua Benassal 1l (entra en el menú), i una copa de vi (3,50 €)
(Només em donen a triar Rioja o Duero, un més suau i l'altre més fort; davant de la meua cara de desconcert la xica decideix que vull el Rioja)
Saltaviñas 2018
Tempranillo, 12 mesos roure francés i americà, 14% vol.
Bodegas Fos. Eltziego, àlaba
Aprox. 12 €
Hi ha diversos menús i carta, però triem el menú del dia (13,50 € x 2)
Hi afegim un pa de cristal amb borumballa de pernil de Sogorb (2,50 € x 2)
Hi afegim un pa de cristal amb borumballa de pernil de Sogorb (2,50 € x 2)
(les altres opcions, carpaccio de llom de vedella amb parmesà i lassanya a la bolonyesa)
Tendríssima
(també hi ha lluç al forn amb verdures)
i pastís de poma amb almívar de llet (se'ls ha acabat el tiramisú; també hi havia fruita)
Café (1,30 € x 2)
Decidim acabar amb un aiguardent d'herbes
Pazo de Valdomiño, 35% vol.
(1,80 € x 2, que no tenen el detall)
Total: 22,10 € x 2
(Em porten en cotxe i em conviden. Què més puc demanar?)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada