dimarts, 17 de juliol del 2018
Hi ha gent que té màgia, com Ester, que en un tres i no res llança proposta, organitza grup de Whatsapp caòtic i d'un dia a l'altre quedem per a dinar, tot i que hem perdut alguna geisha pel camí. Ho tenim clar: Birlibirloque (Pau, 7. Ciutat Vella, La Xerea - 960 644 459)
Comencem amb uns vermuts Vittore (2,80 €) o una cervesa, i després passem a taula.
El menú de migdia val 12,50 € amb 3 entrants, un principal, pa i postres.
Juan Gil Etiqueta Plata 2015 DO Jumilla
Monastrell
12 mesos en roure francés
15,5% vol.
Bodegas Juan Gil.
360.000 botelles
19 € (10,60 € Vinissimus)
Estic tan entretinguda amb la conversa que oblide fer fotos dels primers plats:
- Gaspatxo de meló d'Alger. Molt lleugeret
- Taco de pollastre tex-mex, amb guacamole
- Ensalada de quinoa amb formatge de cabra. Molt ben adobada.
Com a plat principal, coincidim tots en l'arròs de clòtxines i gallineta. Bo.
Però ens adonem que l'arròs també porta bolets (no ens ho havien dit) i haurem de canviar un plat per la carn.
Per a les postres, en compartim quatre diferents: pastís de llima, iogurt i crumble; tiramisú; mousse de xocolate i café; i mousse de maracujà. Massa cremeta.
Cafés (1,20 € + 1,30 € x 2 + 1,90 €)
Total: 20,60 € x 4
Relació qualitat-preu fantàstica
Parlen valencià
I com que queden coses per contar, un gintònic a la terrasseta del Tagomago (plaça Col·legi del Patriarca) (6,90 € x 3)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada