divendres, 6 de juliol
Que gran el meu cosí! Igual et prepara un sopar en un tres i no res que l'escriu i se'n puja a l'escenari del Micalet per representar-lo!
I després, anem a sopar a La Fórcola (Borrull*, 29, el Botànic - 963 155 909) -però sense la celebritat-.
Unes cerveses inicials (4 - 9 €) i aigua amb gas (2 €)
Compartim al centre
- Tartar de calamar i alvocat amb salsa de mango (8 €). Molt bo; recomanable.
- Sardina fumada amb pa torrat i tomata ratllada (4,50 € x 3)
- Polpets (potes) amb creïlla (8 €). Un poc decebedor.
I 3 Pizzes:
- Speck i brie (salsa de tomata, mozzarella, speck i formatge brie; 9 €)
[l'speck és un pernil del Tirol, curat amb sal i fumat, amb sabor de ginebre ]
- 4 formatges (salsa de tomata, mozzarella, gorgonzola, emmental, brie; 9 €)
- Forcola (mozzarella de búfala, cirerols, ruca, parmesà i pernil; 10 €)
Sense postres, només un café que no cobren.
Total: 14 € x 6
Una bona opció per a anar amb grupet d'amics.
No parlen valencià
-------------------------
La forcola és la forqueta que porten les gòndoles venecianes on es posa el rem per a vogar.
----------------------
*Francesc Xavier Borrull i Vilanova (València, 1745 - 1837) fou jurista, historiador, erudit i polític, amic de Gregori Maians i de Francesc Pérez i Baier.Fou partidari de la restauració del dret foral valencià, que va proposar com a model per a la futura constitució espanyola de 1812, i en els seus escrits va afirmar que l'abolició dels furs per part de Felip V d'Espanya havia estat un error. Diputat a les Corts de Cadis, es mostrà partidari de la descentralització administrativa i del respecte de les institucions tradicionals com el Tribunal de les Aigües; el 1813 també es va oposar a la supressió del tribunal del Sant Ofici. Fou director de l'Arxiu del Regne de València fins a la seva mort.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada