- Trajectòria professional: Grup El Alto (càtering)
- Emprenedor hostaler: Restaurant Simposio (Roger Julián, sant Antoni de Benaixeve)
- Disseny en hostaleria: Grup Gastrotrinquet
- Innovació i qualitat: Restaurant Farigola i Menta (Torrent)
- Comunicació gastronòmica: Historias con Delantal – Las Provincias
- Servei de Sala: Juanjo Soria – Restaurant Lienzo
- Gastronomia sostenible: Grup Gourmet Catering
- Empresa familiar hostalera: Restaurant Quitín (Burjassot)
- Fidelitat i suport al sector: Coca-Cola
Mencions honorífiques: Jose Luis Yzuel, president d'Hosteleria Espanya, i Grup Mahou San Miguel
Títols pòstum: Germán Valenzuela, Javier Alastrúe i Paco Arnal (oci nocturn); Javier González (CdT)
Jurat: Belén Arias, presidenta de l'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana; Cuchita Lluch, membre de la Reial Acadèmia Espanyola de la Gastronoma; Paula Pons, periodista i directora de Guía Hedonista; Mónica Morales, responsable de l'àrea de Turisme de Cámara Valencia; Luis Valls, xef del Poblet; Manuela Romeralo, Premi Nacional de Gastronomia; Francisco López i Alexandru Tomesu, gerents de Makro
GuíaHedonista (8/10/24)
5barricas (10/10/24)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada