dissabte, 19 d'octubre
Avui dissabte he treballat, sí, però he acabat prompte i he quedat a fer un vermutet, al costat del mercat de Russafa. I la cosa s'ha allargat. No havíem reservat i trobem taula a El camerino (Mossén Femenia, 16. Russafa - 658 617 625), una ben menudeta al carrer.
El menú de migdia val 22,50 €, sense beguda, però compartim uns plats de la carta. A la nit hi ha diversos menús: La cantant Veggie (22 €), L'actor (21,50 €), El Ballarí (23 €), El Gran Director (26 €)
Copa de vi Rebel·lia (Tempranillo i Garnatxa. Vegalfaro; aprox. 9 €; 3,50 € x 2)
Mandonguilles de bacallà amb allimel (2,80 € x 2)
Ensalada russa cítrica amb maionesa de gambes (10 €)
[xarrant, xarrant, se m'ha oblidat fer la foto]
Tallat (1,80 € x 2)
Detall: colpet de limoncello
Total: 22,10 € x 2
Com cabia esperar, no és res de l'altre món, però ens ha fet el paper. Les racions són cundidores.
Com cabia esperar, no és res de l'altre món, però ens ha fet el paper. Les racions són cundidores.
Per al tipoquenuncacenaencasa és "correcte, sense més; Okei si passes per allà"
No parlen valencià.
El disseny del local és de Genoveva Carrión i María Martínez-Conesa, de l'estudi Bodegon Cabinet (IG) (fotos en DespachoContract).ValenciaSecreta el considera un dels 21 restaurants més bonics de València.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada