dimecres, 23 d’octubre del 2024

Actuem sense abillar-nos al camerino

dissabte, 19 d'octubre
Avui dissabte he treballat, sí, però he acabat prompte i he quedat a fer un vermutet, al costat del mercat de Russafa. I la cosa s'ha allargat. No havíem reservat i trobem taula a El camerino (Mossén Femenia, 16. Russafa - 658 617 625), una ben menudeta al carrer.
El menú de migdia val 22,50 €, sense beguda, però compartim uns plats de la carta. A la nit hi ha diversos menús: La cantant Veggie (22 €), L'actor (21,50 €), El Ballarí (23 €), El Gran Director (26 €)

Aigua (3 €). Detall d'olivetes

Copa de vi Rebel·lia (Tempranillo i Garnatxa.  Vegalfaro; aprox. 9 €; 3,50 € x 2)

Mandonguilles de bacallà amb allimel (2,80 € x 2)

Ensalada russa cítrica amb maionesa de gambes (10 €)


Camembert templat amb confitura de tomaca, i pa (7,50 €)


Cintes de moniato amb salsa Kimtxi i salsa de la Feli (7,50 €) 
[xarrant, xarrant, se m'ha oblidat fer la foto]


Tallat (1,80 € x 2)
Detall: colpet de limoncello

Total: 22,10 € x 2

Com cabia esperar, no és res de l'altre món, però ens ha fet el paper. Les racions són cundidores.
Per al tipoquenuncacenaencasa és "correcte, sense més; Okei si passes per allà"

No parlen valencià.

El disseny del local és de Genoveva Carrión i María Martínez-Conesa, de l'estudi Bodegon Cabinet (IG) (fotos en DespachoContract).
ValenciaSecreta el considera un dels 21 restaurants més bonics de València.