En el VI Congrés Culinari Castella-la Manxa de Conca s'ha elegit el millor pastís de formatge manxec d'Espanya 2024: Pedro Trujillo (Cebolla, Toledo) de l'obrador artesà Materia; es pot comprar a Toledo (Trinidad, 14) i a Talavera de la Reina (Pablo Picasso, 1). El formatge manxec és de Quesería Hualdo, de 10 mesos de curació.
Altres participants:
Juan Manuel Muñoz, del Kiosco de la Alameda (Brihuega, Guadalajara)
Javier Tornero, de la Posada Real (Albacete)
Manuel Alcolado, de la Pastelería Alcolado (Quintanar de la Orden, Toledo)
Miguel Ángel Mateos, de La Lucastería (Madrid)
Piedad Sánchez, de Zinco Zentidos (Talavera de la Reina, Toledo)
Pedro Trujillo, del obrador artesano Materia (Talavera de la Reina, Toledo)
Eugenio González, de Kanaloa (Marbella, Málaga)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada