divendres, 27 de setembre
Qualsevol excusa és bona per fer el vermut. Avui, com a bons amics, compartim elements d'abillament per a un casament. Quedem al Tula. Un Yzaguirre.I ja que estem, dinem, no? on? Al costat mateix: Egeo Suvlakeria Griega Russafa (Literat Azorín, 8. Russafa - 960 210 148)
Souvlaki és el diminutiu de souvla, broqueta (normalment de porc, però també de pollastre). No obstant això no en demanem; tampoc el menú tradicional (22,90 €) ni els altres (entre 12,90 € i 16,90 €).Malagouzia 13% vol.
Mpougiouris Wines. Èritres, l'Àtica
20 € (Aprox. 6 €)
Cítric, fruita blanca i de pinyol, flors, herba. Poc especial.
Compartim al centre:
Spanakopitas (empanades cruixents d'espinacs) i tiropitas (de tres formatges grecs) mini (10,90 € 6 unitats)
Fava (salsa de pésols grocs) amb verduretes (7,30 €)
Loukaniko Horiatiko de Thessalia DO (xoriç camper grec, amb ensalada, salsa i pa de pita; 13,30 €)
Spanakopitas (empanades cruixents d'espinacs) i tiropitas (de tres formatges grecs) mini (10,90 € 6 unitats)
Ensalada templada de bolets, amb ruca, tomaca i tzatziki (salsa de iogurt, cogombre i all;12 €)
Per a les postres, un baklava (5 €)
Total: 22,83 € x 3
Ni bé ni malament sinó tot el contrari.
No parlen valencià.
El café, de Camilo (Cadis, 53).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada