Heu tastat les coques de Pep Romany (Pont Sec, Dénia)? M'ha sorprés el que ofereixen a l'Octubre CCC i ho compartisc amb vosaltres.
6 sessions tots els dimarts del 5 de novembre al 10 de desembre de 2024. Horari de 18:00 a 20:00 (xerrada, diàleg i tast si s’escau) –5 de novembre
Els principis bàsics de l’alimentació i el llenguatge culinari que conformen i defineixen allò que s’anomena la dieta i la cultura alimentària mediterrània. La cuina tradicional a casa nostra
–12 de novembre
Els productes bàsics (1): El blat
–19 de novembre
Els productes bàsics (2): L’oliva i el raïm
–26 de novembre
El rebost: la mar, l’horta, la muntanya i la marjal
–3 de desembre
Les tècniques de conservació: El sol, la sal i el sucre, l’oli, el vinagre i les espècies
–10 de desembre
La importància del coneixement i de la innovació des de la tradició. La recerca del sabor
Matrícula:
Públic general: 60€
Socis d’Acció Cultural del País Valencià i estudiants de la Universitat de València: 50€
Cuineres i cuiners (cap. 8 - 2018. Quique Dacosta. Romany a partir de 31,45')
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada