dimecres, 10 d'abril
Quasi se'm passa el soparet de hui -tenia al cap que era demà-; dimecres i bon dia, sí, però és el que tenen els Erasmus de Dora. Hem quedat a l'Aladroc (Literat Azorín, 29. Russafa - 722 713 718 fb).Cervesa (1,80 € x 11 i 0.0 2 €)
Compartim al centre:
Sembla que estiguen massa fetes, però per fora són com xips i per dins estan tendretes.
Croquetes casolanes de gambes (3 € x 7 + una de regal)
Sardines amb mojo verd (11 €)
Molt menudetes.
Sépia bruta a la brasa (15 €)
Fregitel·la de peix (15 €)
Total: 17,12 € x 7
S'hi menja bé. Lloc recomanable.
eltipoquenuncacenaencasa (6/22)
encuinarte (5/22)
*És una discusió recurrent la de l'aladroc (boqueró) i l'anxova; que si són dos peixos (un blanc; l'altra marroneta); que si són dos maneres d'elaboració (un amb vinagre, l'altra amb oli)... En fi! Segons el diccionari de l'AVL, aladroc / seitó. Peix (Engraulis encrasicholus) de poca grandària, amb el dors blavós, els flancs platejats i el morro prominent, que es pesca en grans quantitats per a consumir-lo fresc o per a fer anxoves. / anxova. Aladroc adobat amb sal.
No vull ni pensar posar-me a nadar en la mar italiana... (alice, acciuga...) El cas és que el bar el porten uns italians, Alessandro Miceli i Clio Santori (Valencia Plaza).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada