“Millor producte 2023”: Oli Lágrima, Cooperativa de Viver
“Millor equip de Sala 2023”: Aragón 58
“Empresa Gastronómica 2023”: Carmencita Especias
“Cap de Cuina 2023”: Carolina Álvarez (Quique Dacosta Restaurante)
“Projecte i Gestió Sostenible 2023”: Servicios Hortofrutícolas de Levante, “+prop”
“Comunicació gastronòmica”: Jesús Trelis, blog “Historias con delantal” de Las Provincias
Fotografía Gastronómica: Mikel Ponce
“Trajectòria gastronòmica 2023”: Paco Gandía i Josefa Navarro
“Món del vi”: Casa los Frailes, Fontanars dels Aforins
“Talent emergent 2023”: Lenin Busquet (restaurant Abiss, Calp)
“Restaurant Revelació 2023”: Flama
“Xef de l'any 2023”: Vicky Sevilla (Arrels, Sagunt)
“Millor equip de Sala 2023”: Aragón 58
“Empresa Gastronómica 2023”: Carmencita Especias
“Cap de Cuina 2023”: Carolina Álvarez (Quique Dacosta Restaurante)
“Projecte i Gestió Sostenible 2023”: Servicios Hortofrutícolas de Levante, “+prop”
“Comunicació gastronòmica”: Jesús Trelis, blog “Historias con delantal” de Las Provincias
Fotografía Gastronómica: Mikel Ponce
“Trajectòria gastronòmica 2023”: Paco Gandía i Josefa Navarro
“Món del vi”: Casa los Frailes, Fontanars dels Aforins
“Talent emergent 2023”: Lenin Busquet (restaurant Abiss, Calp)
“Restaurant Revelació 2023”: Flama
“Xef de l'any 2023”: Vicky Sevilla (Arrels, Sagunt)
Guía Hedonista (13/2/24)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada