Dillus 19 se celebrà a Meliana el V Concurs Professional de Paella de Fetge de Bou i Postres de Cacau del Collaret (Meliana Bon Lloc)
Guanyadors PaellaRESTAURANT BON AIRE, El Palmar (1r)
MOIXAMA RESTAURANT, Picanya (2n)
RESTAURANTE MIGUEL Y JUANI, l'Alcúdia (3r)
ALTRES PARTICIPANTS
RESTAURANTE SAN PABLO
BAR SEQUIAL 20 SL
ALQUERIA DE L’HORTA
RESTAURANTE LA GARROFERA
CATERING LA DESPENSA
ORIGINAL PAELLA SL
BAR MISTELA
RESTAURANTE VALHALLA
RESTAURANT L’ESTANY
RESTAURANT JUAN VEINTITRÉS
EL RUSTIDOR
BON ESTAR
RESTAURANT LA LLUNA
RESTAURANTE SAN PABLO
BAR SEQUIAL 20 SL
ALQUERIA DE L’HORTA
RESTAURANTE LA GARROFERA
CATERING LA DESPENSA
ORIGINAL PAELLA SL
BAR MISTELA
RESTAURANTE VALHALLA
RESTAURANT L’ESTANY
RESTAURANT JUAN VEINTITRÉS
EL RUSTIDOR
BON ESTAR
RESTAURANT LA LLUNA
RESTAURANT PORTOLITO PLATJA
RESTAURANT CAN VALEAR
Guanyadors Postres
RESTAURANT EL MOSAIC, Meliana (1r)
Gregorio Gómez, chef-pâtisser de Notre Dame (2n)
Marina i Abner, de Quatre Cantons, Meliana (3r)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada