dimarts, 24 de gener
Que per què hem quedat avui a dinar, dimarts i bon dia? Perque sí, i au!
La negri (Albocàsser, 27. Benimaclet - 644 073 209 / 960 152 819)Comencem amb un vermut (4 Xavos, 3 € x 2), amb una llesqueta de taronja deshidratada i el detall d'uns cacauets garapinyats
Hi ha carta, però demanem el menú del dia (14,50 €) i triem variadet per compartir.
Ensalada de bròquil, formatge i tomaquetes
Coca de verdura en escabetx i mostassa de taronja "La montaña". Molt bona.
(Hem deixat el Masoor Dal, sopa índia de llentilles roges, que ens semblava difícil de compartir)
Demanem una copeta de vi: ¡EA! Cencibel. Manuel Manzaneque. VT Castella (3,50 € x 2; Aprox. 10,20 € 75 cl)
Bolets saltats amb ous i penil cruixent. mmm, deliciós
Ajoarriero amb pimentó dolç
"A la tercera va la vençuda":
Albergínia torrada, miso i cuscús especiat
Lluç al forn amb suc cítric tailandés
"Si has arribat fins ací, no et quedes sense postres"
Mandarines en almívar casolà amb menta
Bescuit de carabassa i xocolate
Café (1,20 € x 2)
Total: 22,20 € x 2
No parlen valencià
Lloc molt recomanable.
I per què es diu La negri? Doncs perquè l'ama, Luzvi, és negra! Bé, llig que és una madrilenya mestissa d'avis xinesos i japonesos, pare camerunés i mare filipina.
Amb eltipoquenuncacenaencasa i la descripció pel·liculera del "moment croqueta morellana" podeu pixar-vos de riure, com sempre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada