divendres, 13 de gener
Per a combatre la parascevedecatriafòbia o friggatriscaidecafòbia, res millor que un berenar-sopar d'amigues; però si no patiu aquesta por al divendres 13 també poder gaudir d'un bon àpat al crit de "fora les sobres de Nadal", "ací no es tira res" o qualsevol altre que se us ocórrega.
A més a més, des de l'estiu hi havia unes botelletes de txacolí que dugueren dues viatgeres i que calia beure's ja.
La mare lloca convoca, i els pollets, obedients, seuen a taula.
TX Txacolí Txomin Etxaniz 2021 DO Getariako Txacolina
100% Hondarribi Zuri (Ondarrabi Blanca, Ondarrabizuriya; Corbu Blanc)
Criança amb les mares
12% vol.
Txomin Etxaniz. Getària, Guipúscoa
Aprox. 14,25 € x 2
Punt carbònic, fruita, mineral... Molt alegre
Per a mi, les mes esperades -sense desmeréixer les altres-, les mandonguilles de putxero d'Imma A.
Ensalada d'espinacs, amb salmó i bacallà marinats.
Carxofes al forn.
Tartar de salsitxa seca ibèrica, amb pa àrab.
Ensalada de creïlla, olives...
Formatges, foie i embotits secs.
Cistelleta de pa, coquetes i bastonets
60% Monastrell, 18% Tempranillo, 17% Garnatxa, 5% Malvasía
Roure francés i acer
14,5% vol.
Fil·loxera & Cia. Fontanars dels Alforins
16.500 botelles
Aprox. 12,90 €
Fruita madura, torrats, espècies, punt dolç; bo.
Miquel ha fet unes roques de xocolate pur farcides de gallonets de taronja espectaculars.
I sí, la dieta exigeix les coques de sagí del forn de Manuela (Benidorm, 12. "ADN Campanar", Guía Hedonista)
"La vida està a punt de tornar-se més interesssant" diu el meu. Hahaha.
També du martells de caramel, xumets...
I no volíem, no volíem, però no hem pogut evitar l'evanescència de la sabateta de vidre, amb la carrossa, en sonar les campanes de les 12; tot i això no penseu ni per un moment que s'ha desfet l'encanteri, en tenim per a temps.
Gràcies, boniques!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada