dimarts, 30 d'agost
Hui celebrem un aniversari molt especial a La Sastreria (José Benlliure, 42-44 Cabanyal-Canyamelar - 960 835 225), que fer 88 anys i estar bé, més o menys bé, no és qualsevol cosa.
He llegit (AD) que ací hi havia una sastreria on els patrons de vaixell es feien els trages a mida, i que el restaurant ha estat dissenyat per l'estudi Masquespacio. Hi ha tres espais: la terrassa i la banda de davant del local, per al bar, i la banda de dins, per al restaurant. Sé que tinc un trauma d'infantesa, però el primer que pense en entrar és: com es netegen tots aquests penjolls?Com que arribem els primers, jo em demane un vermut (de la casa, Bandarra) i Jj una aigua amb gas.
L'anècdota del dia: estan a punt de dur-li una infusió a Salva, que ha demanat una mançanilla!!!
Post de saladura curada en casa amb praliné i ametles: ous de llissa, moixama, polp sec i ous de tonyina (21,50 €)
Lleterola a la brasa, crema de coliflor i coco (15,50 €). Molt bona la lleterola; la disfressa potser no tant.
Sóc l'única que demane postres: pastís de formatge fresc cremós amb toc d'Stilton i sorbet de gerds frescs (7,00 €)
Les cartes del bar i del restaurant són distintes, i no es poden intercanviar. Dubtem si demanem alguna picadeta per a compartir i plat individual o què; al final, tot de plats al centre:
Cistelleta de pa
100% Riesling
11,5% vol.
Thanisch. Bernkastel-Kues, Renània-Palatinat
28,50 € (Aprox. 10,50 €)
Post de saladura curada en casa amb praliné i ametles: ous de llissa, moixama, polp sec i ous de tonyina (21,50 €)
Deliciosa
Saboroses, delicades...
Berberetxos al vapor (14,50 €)
Polp a la brasa, dacsa fumada i mole verd (23 €)
Steak tartar – 35 dies de maduració (17 €)
Sóc l'única que demane postres: pastís de formatge fresc cremós amb toc d'Stilton i sorbet de gerds frescs (7,00 €)
Potent de sabor, textura delicada
Cafés
Ens ha convidat la cumpleanyera. Per molts anys, i bons, Carmen 🎂
(Aprox. 50 € x 5)
No parlen valencià.
----------------
"No hay nada como la Sastrería en el Cabanyal" GuíaHedonista (7/2020)
Restorán de la semana GuíaHedonista (9/2020)
'Señuelo', el nuevo restaurante de Sergio Giraldo en València tras su salida de la Sastrería ValenciaPlaza (8/2021)"La Sastrería renueva la carta" GuíaHedonista (2/2022)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada