dissabte, 30 d'octubre
Hem seguit a Luca Bernasconi per Santa Compaña, Lluerna, El celler del Tossal, Mesclat, Rodamon... així que ja fem tard a un dels nous projectes, Entreblat (Comte Altea, 53 - 681 903 352).
Dia plujós, quasi de novembre. El carrer Comte Altea està ple de restaurants, la majoria decorats de halouín (teranyines, aranyes, carabasses...); en passar el carrer Salamanca, sembla un altre barri, ben tranquil, i em fa molta llàstima perquè el baret està quasi buit. Triem una tauleta al carrer, sota el tendal.
No sabem què triar, perquè tot sembla molt abellidor i la xica que ens atén, amb la dolça tonadeta italiana, ens ho ven molt bé.
Detall de benvinguda: tramezzini amb maionesa, tonyina i olives negres.
(tomaca, albergínia, olives... 6 €). Boníssima.
Bones, però la salsa ompli molt.
(pernil dolç, formatge Stracchino i ruca. 7 €)
Amb Aquarius de taronja (2,50 €)
polp (sencer, no triturat), burrata, tomaca cherry, ruca
(13 €)
Difícil de menjar; no sé per què es diu "hamburguesa"; però bo.
Jj, aigua amb gas (2,50 €)
cansalada viada marinada, maionesa de llima verda, ceba dolça, cogombret, all porro, coriandre
(8 €)
Demane que em suggerisquen un vi
Planeta rojo 2019 DO Utiel-Requena
Boval, Garnatxa, Sirà
Sentencia. Los Pedrones, València
(Aprox. 10,75 €)
Bona elecció.
Café (1,20 €)
Total: 17,40 € x 3
Atenció excel·lent.
Hi tornarem. Hi ha una selecció de vins interessant.
No parlen valencià (només "Bon profit!", i el nom, Entreblat)
Guía Hedonista. El restorán de la semana
(Socis: Luca Bernasconi, Antoni Canaletti/Taberna Teca, Marta Abarca...)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada