dilluns, 1 de novembre del 2021

Som exigents, i fans de Luca

dissabte, 30 d'octubre
Hem seguit a Luca Bernasconi per Santa Compaña, Lluerna, El celler del Tossal, Mesclat, Rodamon... així que ja fem tard a un dels nous projectes, Entreblat (Comte Altea, 53 - 681 903 352).
Dia plujós, quasi de novembre. El carrer Comte Altea està ple de restaurants, la majoria decorats de halouín (teranyines, aranyes, carabasses...); en passar el carrer Salamanca, sembla un altre barri, ben tranquil, i em fa molta llàstima perquè el baret està quasi buit. Triem una tauleta al carrer, sota el tendal. 

No sabem què triar, perquè tot sembla molt abellidor i la xica que ens atén, amb la dolça tonadeta italiana, ens ho ven molt bé.


Detall de benvinguda: tramezzini amb maionesa, tonyina i olives negres.


Compartim al centre una caponata siciliana 
(tomaca, albergínia, olives... 6 €). Boníssima.








I unes creïlles braves (5,50 €)
Bones, però la salsa ompli molt. 









La xiqueta demana una piadina italiana 
(pernil dolç, formatge Stracchino i ruca. 7 €)

Amb Aquarius de taronja (2,50 €)



Jj i jo demanem una hamburguesa de polp:
polp (sencer, no triturat), burrata, tomaca cherry, ruca
(13 €)
Difícil de menjar; no sé per què es diu "hamburguesa"; però bo.

Jj, aigua amb gas (2,50 €)








i un sandvitx Vietnamita:
cansalada viada marinada, maionesa de llima verda, ceba dolça, cogombret, all porro, coriandre
(8 €)

Jo, aigua (1,50 €) i una copeta de vi (que en seran dos x 2,50 €)
Demane que em suggerisquen un vi

Planeta rojo 2019 DO Utiel-Requena
Boval, Garnatxa, Sirà
Sentencia. Los Pedrones, València
(Aprox. 10,75 €) 
Bona elecció.

Café (1,20 €)

Total: 17,40 € x 3
Atenció excel·lent.
Hi tornarem. Hi ha una selecció de vins interessant.
No parlen valencià (només "Bon profit!", i el nom, Entreblat)

Guía Hedonista. El restorán de la semana
(Socis: Luca Bernasconi, Antoni Canaletti/Taberna Teca, Marta Abarca...)