divendres, 19 de novembre
Alenar. Martínez Cubells, 6. Sant Francesc, Ciutat Vella - 960 039 603
Quin luxe acabar la setmana tan prompte, amb un divendres ben lleugeret, i poder fer el vermut al centre amb una amiga. Plou, però no és un dia trist.
Moscatell
15% vol.
(Aprox. 6-7,50 €) 2,80 € x 2
S'ha opinat i escrit molt sobre "oliveta sí, oliveta no" al vermut; queda molt cinematogràfica, però vos agrada? Aquestes hi donen un puntet salat que no sé si m'agrada...
Total: 5,80 € x 2
dissabte, 20 de novembre
València Cuina Oberta deu estar funcionant bé i és difícil trobar taula; doncs mira, en dos dies, dues vegades.
L'home del sac DO Alacant
100% Sirà
2 mesos roure
13,50€ vol.
Selectia Wines. Dénia
(Aprox. 10,50 €)
Fosquet; fa un poc de por... a la xiqueta
Hi ha diversos menús, fins i tot un per a València Cuina Oberta, però decidim compartir alguns platerets:
Esgarradet amb capellanet a la brasa (7,50 €)
Ou trencat a baixa temperatura amb pernil, puré de creïlla, oli de tòfona i cotna cruixent (4,50 € x 2)
Boníssim i divertit de menjar.
Per a les postres, brownie d'avellanes amb gelat casolà i sal Maldon ((4 €) i pastís de formatge de cabra de Catí (molt bo, 4 €)
Detall: mistela de Xaló
Total: 27,70 € x 2
L'altra vegada que hi vinguérem ens agradà més (katablok), i parlaven en valencià; avui, no.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada