dimecres, 10 de novembre
KAWORI (Carles Cervera, 8 - Russafa - 961 144 816 / 640 916 857 / 640 930 667) Unusual Japanese Restaurant. "Un viatge de mil km comença amb un sol pas. Fusió de la cuina mediterrània i japonesa"
M'encanten els "pensat i fet"; avui acabe molt tard a l'insti i el xic em proposa que ens quedem a dinar a València; tenim sort que al japo que hi ha al costat de casa tenim taula.
Jo comence amb un vinet blanc; sempre pregunten "¿seco o afrutado?", i com que trie el primer, l'opció sempre és la mateixa: Laudum Chardonnay (Bocopa); Jj aigua amb gas.
- Rotllet de salmó amb crema de formatge
El donburi és un plat tradicional de la cuina japonesa compost d'un gran bol d'arròs sobre el qual es disposa tota mena de guarniments; el katsudon, amb tonkatsu; el gyūdon, amb làmines de bou; el unagidon, amb anguiles torrades; el oyakodon (literalment "donburi de pares i fills"), amb pollastre i ous.
- Rotllet de salmó amb crema de formatge
Bon inici, fresc (escàs, sí, però bo)
Original
Quina fam m'està entrant... hehe
-Nigiri de reig (corbina) amb foie i crema de tòfona
Els dos molt bons.
Em canvie al vi negre,
Beronia Crianza edición limitada 2017, Tempranillo (2,90 €)
(a la pissarra posava que hi havia panacota; milllor)
Total: 21,35 € x 2
Lloc recomanable
No parlen valencià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada