divendres, 2 de juliol
Boccaccio. Vicent Iborra*, 9. El Carme, Ciutat Vella - 960 068 760960068760 Després d'un curs ben dur, avui ens llevem les carassetes i ens n'anem a dinar.
Hi ha un menú concertat (30 €)
Chardonnay
11,5% vol.
Cantine Pirovano. Calco, Llombardia
Aprox. 2,60-6 €
Fresc.
Entrants per a compartir:
Parmigiana.
amb ruca, tomaquetes i parmesà
85% Troia Negra, 15% Montepulciano
11,5% vol
Conte Onofrio Spagnoletti Zeuli. Àndria, Pulla
Aprox. 13,73 €
Vinero 2019 Nero d'Avola Sicilia DOC
Nero d'Avola
13,5% vol.
Aprox. 4,25 €
Peix fregit de llotja amb allioli i salsa calabresa picant (no hi ha foto)
Plat principal:
Daurada amb caponata siciliana (albergínia, tomaca, api, oliva, tàperes)
Daurada amb caponata siciliana (albergínia, tomaca, api, oliva, tàperes)
Les altres opcions són entrecot amb creïlles, pizza, lasanya i nyoquis amb gorgonzola
Postres: tiramisú. Acabem bé.
Postres: tiramisú. Acabem bé.
També hi ha panacota i coulant de xocolate.
El café es paga a banda (1,60 €)
La gran sorpresa del dinar... Bonet, que es jubila, ha portat la guitarra i ens sorprén amb les cançons de Raimon (Al vent), Llach (Si em dius adéu, L'estaca...), Serrat (Mediterráneo, Me'n vaig a peu), Sabina...
Però no vull que els teus ulls plorin:
Digue'm adéu.
El camí fa pujada
I me'n vaig a peu.
--------------
*Vicent Iborra (València, 1898-1964). Empresari agrícola, conseller delegat d'Unión Naval de Levante, president de l'Ateneu Mercantil, President del València Club de Futbol entre 1959 i 1961.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada