diumenge, 9 d'octubre del 2016
De tornada a València, parem a dinar a El Vasco.Villarrubio, Conca. A3 Km 94 - Tel. 969 135 370 / 969 135 102
Compartim al centre:
Un plateret de formatge.
Albergínies en tempura amb mel de canya i salmorejo. Bona textura, molt bo.
Morteruelo (fetge de porc i altres carns, pa ratllat i espècies, tot picat en un morter)
i xistorra basca
Ensalada de cabdells (cogollo) de Tudela amb ventresca de tonyina, tomaca, cogombre, olives i ceba.
Plat principal: .
- Ensalada de perdiu
- Cigrons amb bacallà
- Fesols amb perdiu x 2
- Panaché de verdures amb pernil (el meu)
Sense postres. Cafés
Aigua, cervesa i refresc i una botelleta de Finca Antigua 2011de 0,5 l.
Total: 28,50 € x 5
No és que s'hi haja d'anar, però sí que cal aprofitar l'oportunitat si s'hi passa.
Servei molt "professional" i familiar. Tradicional.
(Les postres vindran en el cotxe: el paquet de gominoles i puromoros que m'havien regalat minva considerablement)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada