Del 10 al 23 de febrer: Ruta de la Carxofa de Meliana, Bars i Restaurants de la marca “Productes Meliana Cor d’Horta”
dissabte 15 de febrer de 09:00 a 14:00 h a la Plaça Major de Meliana : Mercat de la Carxofa
(venda, activitats infantils, showcooking, degustacions, carxofada a la brasa...)
diumenge16 de febrer de 09:30 a 15:00 h al passeig Joanot Martorell de Meliana: II Concurs amateur de paella de fetge de bou
dilluns 17 de febrer de 09:00 a 15:00 h a la Plaça Major de Meliana:
VI Concurs Professional de Paella de Fetge de Bou
[jurat: Ricardo Císcar, President de la D.O Arròs de València; Mónica Morales, Responsable de Gastronomia i Turisme de Cámara Valencia; Paco Alonso, periodista Gastronòmic, autor de La Cultura de l'Esmorzar; Raul Magraner cuiner de Bonaire (El Palmar), Guanyador de l'anterior edició; Roque Carmona, cuiner de Meliana; Chen Hui, president de la Federació Espanyola d'Empreses Xineses]
i VI Concurs professional de postres de cacau del collaret
[jurat: Toni Montoliu, productor de cacau; Cova Morales, la divulgadora; Alex Such, Director Gastronòmic de Mediterráneo Culinary Center; un representante del Gremi de Sucrers de Valencia; i Angie Juan, del restaurant El Mosaic (guanyador de les millors postres amb cacau de 2024)].
----------------------
Primer Premi de la Paella: restaurant Territorio Paella d'Albalat dels SorellsSegon: Goya Gallery de València
Tercer: Sequial 20 de Sueca
Millors Postres: Pastisseria Notre Dame de Puçol
Segon: Forn Quatre Cantons de Meliana
Tercer: Pastelería Pana de Meliana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada